Powered By Blogger

keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Auton vaihto

Meillä on perheessä kaksi autoa. Ihan pakko olla, muuten ei päästä kulkemaan. Toinen autoista kaipaa jo vaihtoa ja sen ja sijaisperheenä toimimisen myötä olemme alkaneet pohtia, millainen sen auton tulisi olla?
Kun nykyisiin autoihimme laittaa yhden turvaistuimen, ei muuta sitten lastemme lisäksi takapenkille mahdukaan. Saati, jos pitäisi kaksi istuinta saada kyytiin.
Myös tavaratilat käyvät ahtaaksi, jos pitänee kärryjä kuljetella mukana. Ja hui miten paljon ne vievätkään tilaa. En muistanutkaan enää.
Joten nyt on sitten syynissä tila-autot seitsemälle henkilölle ja tavaratilaakin pitäisi jonkin verran olla, jotta saa mahdollisesti ne rattaat mukaan, tai koirat.

Sen verran paljon liikumme ja välillä on isojakin harrastekasseja mukana, että ei ole käytännöllistä kahdella pienellä autolla matkoja kulkea, vaan että koko poppoo mahtuisi sitten kyytiin.

Paljon pohdittavaa, kun perheen kokoonpano on jatkossa vaihteleva. Mutta toisaalta, onhan ne samalla työvälineitä, joten niin se on ajateltava. Mikä itselle on paras.
Kun tekee töitä kotona, saa tai joutuu valitsemaan itse itselleen ne työvälineet. Ja miksi valita sellaisia, mistä itse ei pidä?!

Teimme myös kotiimme muutostöitä, jotta omilla lapsillamme säilyy omat huoneet. Niistä emme halunneet tinkiä. Kaikin puolin elämämme on ollut sellaisessa murrosvaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti