Powered By Blogger

maanantai 30. heinäkuuta 2018

Asteittain arkeen

Lomailu on ihanaa!
Tosin, ei mulla ole lomaa ollut koko kesänä! Töitä on paiskittu kotona kovasti. Tässä tämä kesä on hujahtanut.
Meidän omat lapset ovat viettäneet kesälomaa ja olemme puuhastelleet yhdessä kaikkea kivaa tässä lähellä. Päiväretkiä olemme tehneet paljonkin.
Isäntäkin oli lomalla ja kun koko perhe oli koossa, niin kyllähän se tuntuu lomalta, vaikka ei mihinkään matkustakaan.
Matkaa olemme suunnitelleet sitten vuoden pimeimmälle ajalle.

Ja vaikka lomailu on ihanaa, on toisaalta arkeen palaaminenkin ihanaa. Tulee rytmiä elämään, eikä vain vanuta pitkin päivää.

Arkeen paluu on alkanut, sillä puoliso meni töihin. Minä jäin työskentelemään edelleen tänne kotiin. Ja omat lapsetkin laskevat jo päiviä koulun alkuun.

Teinin mielestä kouluun on ihan kiva mennä, kuopus taas... ei paljon huvita!

Itse vaikka kotona työskentelenkin, niin toivon jo myös koulujen alkua. Arki on helpompaa rytmeineen. Koululaiset kouluun ja sitten mulla on oma arki rytmeineen kotona.

Mutta nautitaan nyt näistä viimeisistä päivistä ja kesän kuumimmista helteistä! Ja vaikka helteet on mukavia, niin kyllä koulussa ja töissä on mukavampi käydä, jos pikkuisen tästä ilmat viilenisi.

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla arjestanne. Miten olet saanut omat vapaa hetkesi järjestettyä, lähinnä siis sellaisia pieniä taukoja? Itse koen tämän työn poikkeuksellisena, en oikein ole töissä enkä vapaalla, tietysti jos on useampi haastava lapsi välillä tuntuu että on koko ajan töissä mutta yleensä kun on helppoja hetkiä tuntuu melkein lomalta ja kun taas hankalia hetkiä tuntuu todella työltä. Entä työssä kodin ulkopuolella käyvä, kokeeko hän olevansa kokoajan töissä? Jos liian henkilökohtaisia kysymyksiä niin tietenkään ei tarvitse vastata. Mukavaa loppukesään!

    VastaaPoista
  2. Nyt tuntuu näin kesällä, ettei ole oikein arki pyörähtänyt käyntiin, kun mies oli lomalla ja lapset vielä pidemmällä lomalla. Paljon porukkaa ollut tässä kotona. Omat lapset ovat jo kouluikäisiä, joten arki muuttuu, kun koulut alkaa.
    Mutta pieniä hetkiä itselle on ollut lenkit koirien kanssa, sekä harrastus toisen koiran kanssa. Syksyn tullen varmasti jaamme puolison kanssa toisillemme harrastusaikaa, sillä jokainen tarvitsee sitä omaa aikaa edes hetken.

    Helpon lapsen kanssa tämä tuntuu tavalliselta lapsiperheajalta. Paitsi, ettei lasta voi jättää hoitoon noin vain. Haasteellisemman kanssa tietää tehneensä 24/7 ja silloin huomaa tarvitsevansa hetken itselleen ja odottaa jo nukkumaanmenoaikaa :)

    Tykkäsin kyllä käydä kodin uolkopuolella töissä, mutta se työ minkä koin itselleni sopivaksi, oli ajoiltaan huono. Joten nyt kokeilen tätä ja onpa ihanaa, kun on uusia haasteita! Ja kaikkea mistä unelmoi, pitää kokeilla, jos siihen on mahdollisuus!

    Kiva kun Niina kommentoit! Ihanaa loppukesää!

    VastaaPoista
  3. Hei! Ottaisitko minuun yhteyttä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit laittaa minulle sähköpostia pisaraelamassa@gmail.com

      Poista