Powered By Blogger

torstai 19. heinäkuuta 2018

Täyttä

Ei tullut tyhjyyden tunnetta kenellekään meistä. Ei ehtinyt. Ennen taaperon lähtöä, tuli pari lisää. Hieman isompia varpaita saapui, tulla tupsahti taloon.
Tuli kiire. Hetken meitä oli seitsemän. Oli menoa ja melskettä hetken, kunnes taapero lähti. Sitten hieman helpotti. Ei enää yöheräämisiä, eikä taaperon aikatauluja.
Nyt meitä on kuusi, emmekä tiedä kuinka kauan.
Maitoa kuluu ja voi on koko ajan loppu. Ruokaa pitää tehdä isoja määriä.








Onneksi olin juuri saanut hieman isomman kulkupelin, sillä se tuli nyt tarpeeseen ja siinäkin oli kaikki penkit hetken täynnä.

Muita vastaanottoperheitä tavatessani, olen huomannut kaikilla olevan isot autot. Minulla on sentään vielä kohtuullisen pieni verrattuna moneen muuhun. Mutta seitsemälle on oltavat tilat meidänkin perheellä. Ja mikä onkaan kätevää, niin liukuovet!

Kaupassa meitä onkin melkoinen sakki, eikä tuttavat meinaa meitä tunnistaa. Niin iso joukko kulkee perässä.

Sen verran on kiirettä pitänyt, etten ole ehtinyt blogia päivittää. Nyt toivonkin kaikin puolin rauhaa perheellemme, jotta voimme huokaista, asettua ja ihan vain elää tätä arkea.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuulumisia, melkoista menoa ihan fyysisesti ja henkisesti. Itse olen ajatellut että pitää aina edellisen lähteä ennenkuin uusi voi tulla mutta kiva nähdä että näinkin voi olla. Tosin varmaan syy siinä että pieni oli jo lähtökuopissa. Oletko osannut hyvin varautua työhön, että säilytystiloja muokkaamalla? Minulla se se oikeastaan käynyt vähän kerrallaan, pieniä muutoksia ja käytäntöjä.

    Tuo on aina jännää että tarve on x ajaksi, meillä on vaihdellut paljonkin 6 viikosta vuoteen. Haaste on siinä ettei tiedä yhtään etukäteen miten pitkään sijoitus kestää. Haluatteko tehdä ehdottomasti lyhytaikaisesti vai oletteko ajatelleet että jossain tapauksessa voitte antaa pitkäaikaisen kodin.
    Tsemppiä ison perheen arkeen!!

    VastaaPoista
  2. Joo, oli pari muuttujaa, niin lapsia oli päällekkäin. Ajatus oli minullakin, että vuorollaan tulevat.

    Olen varautunut monessa asiassa ja nyt työn aloitettuani huomaan puutteita. Ehkä tässä matkan varrella taitoni karttuvat. Työ tekijäänsä opettaa! Mun järjestelmällisyys, se meni nyt vähän ylösalaisin tässä hötäkässä. Säilytys voisi olla järjestelmällisempääkin. Ajan kanssa ehkä...
    Niin, onhan meillä jotain suuntaa ajastakin, mutta en viitsi niistä täällä hirveästi huudella.
    Lyhytaikaisena ollaan ajateltu olla, mutta toisaalta vannomatta paras! 😊
    Tsemppiä myös sinne teille!

    VastaaPoista